Ben-Ahin Show: alle info!

Ben-Ahin Show: alle info!

Vanaf 17u30 op vrijdag 26 april is de Moulin de Solières de place to be!

Maximaal plezier, maximaal entertainment en maximale sfeer. Dat is wat je te wachten staat in Ben-Ahin op vrijdag 26 april met de eerste twee ‘klassementsproeven’ van de Rally 4 Passion demo.

Er zijn twee ritten door de KP van Ben-Ahin om 18.45 uur en 20.15 uur. Het showpunt bij uitstek is de Moulin de Solières (nr. 3 op de kaart), waar de deelnemers 3 keer doorheen zullen rijden (in totaal 6 keer!) in de vorm van een Show. Op het onverhard!

Dankzij het dynamische team van La Cabane is er van 17.30 tot 22.00 uur muzikaal entertainment op het terrein. De bekende spreker Jean-Paul Klinkers zal ook commentaar geven in verschillende talen.

Tussen de 2 runs en na de tweede run worden er kartcrossdemo’s aangeboden!

Om bij de Moulin de Solières te komen, ga je naar de Ben-Ahin ES via punt 4 op de kaart (toegang via Ohey en N698, dan Chemin de Perwez).

Let op: je moet er voor 18.30 uur zijn! De weg wordt dan afgesloten en gaat pas rond 19.30 uur weer open, voor de 2e passage.

Om het speciale evenement binnen te komen, wordt je gevraagd een speciale toegangsprijs van €10 te betalen. Dit is een kleine bijdrage in de organisatiekosten en je helpt ook de VZW Culture et Loisirs van Solières te steunen.

Een officieel Rally 4 Passion programma zal worden aangeboden met dit « Rally 4 Passion – Ben-Ahin » toegangsticket.

Op zaterdag geeft het toegangsticket voor de Rallye de Wallonie je natuurlijk toegang tot de klassementsproeven om de deelnemers van de Rally 4 Passion te bewonderen. Het officiële programma van de Rallye de Wallonie (te koop in de tent in Jambes) vertelt je alles over de klassementsproeven!

Om het weekend in stijl af te sluiten, ziet het La Cabane team jullie ook graag op zaterdagavond vanaf 17u in de Vieux Charbonnage de Gives (rue Emile Vandervelde 67, 4500 Huy) voor de finish van het evenement (rond 18u15) met een speciale Rally 4 Passion Fan Zone: podium, speaker, muzikale animatie, tentoonstelling, kleine restauratie, simulators, enz.