Co-Drive

De vrijgevigheid van de Porsche-eigenaars en van het publiek zal tijdens de Co-drive voor het goede doel uitstekend van pas komen. Mits een financiële bijdrage – alle winst wordt besteed aan steun voor hulpbehoevende kinderen – kan het publiek tijdens deze Co-drive plaatsnemen in het rechterzitje van één van de talrijke Porsches die deelnemen aan het evenement. Het is bovendien een ludieke manier om tegelijk een goed doel te helpen, en de genieten van de Flat 6-motor, aan de zijde van de eigenaar. Deze Co-drive wordt op zondag georganiseerd, uiteraard met respect voor de verkeersregels.

Georganiseerd met de hulp van Kiwanis Huy, zullen de opbrengsten van de charitatieve co-drive worden herverdeeld naar de do mi si la do re-vereniging, om een ​​thuis te bieden aan ongeveer tien volwassenen met matige tot ernstige mentale handicaps en lichamelijke handicaps.

Meer info op: https://www.domisiladore-asbl.be/

Een vraag ? +32 476 430 265

Rally 4 Porsche heeft gekozen voor het R4ce-platform om de registraties te beheren. We nodigen u uit om de onderstaande link te volgen om uw R4ce-account aan te maken en door te gaan met de registratie.