Huy
1-2 Juni 2024

Days
Hours
Minutes
Seconds

Rally

Als hoeksteen van de Rally 4 Porsche is de Rally voorbehouden aan de teams die de strijd met de chronometer willen aangaan. De wedstrijd gaat door op zondag 4 juni en telt drie verschillende klassementsritten, die elk drie keer af te werken zijn.
Meer informatie

Regularity

Voorbehouden aan de specialisten van het genre, of voor de liefhebbers van nieuwe uitdagingen, laat de Regularityrally de deelnemers strijden om de eretitel van beste Porschist van de discipline. Omdat Porsches in dit type wedstrijden meestal voorin te vinden zijn, belooft het nu al een spannende strijd te worden!
Meer informatie

Rondrit

De toeristische rondrit geeft eigenaars van een Porsche de gelegenheid om aan de vooravond van het sportieve luik van de Rally 4 Porsche deel uit te maken van een gezellig en ontspannen evenement. De enige voorwaarde om deel te nemen: de trotse eigenaar van een Porsche zijn. Deze landelijke rondrit wordt op zaterdag 3 juni afgewerkt, uiteraard met alle respect voor de verkeerscode.
Meer informatie

co-drive caritatif

De vrijgevigheid van de Porsche-eigenaars en van het publiek zal tijdens de Co-drive voor het goede doel uitstekend van pas komen. Mits een financiële bijdrage - alle winst wordt besteed aan steun voor hulpbehoevende kinderen - kan het publiek tijdens deze Co-drive plaatsnemen in het rechterzitje van één van de talrijke Porsches die deelnemen aan het evenement.
Meer informatie
06/08/2023 / Néerlandais

Een tweede editie om te bevestigen!

Afgelopen weekend was het weer stralend boven Hoei en zijn omgeving. Het perfecte decor voor de viering van het 75-jarig…
Read More
06/01/2023 / Néerlandais

Sterrenplateau voor 75 jaar Porsche

De Rally 4 Porsche maakt zich op voor de tweede editie, op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 in…
Read More
05/31/2023 / Néerlandais

“Neutral Zone” ES Vaux-et-Borset

Ter gelegenheid van deze Rally 4 Porsche 2023 is een ‘neutrale zone’ ingericht op de klassementsproef van Vaux-et-Borset (EC 3/6/9)….
Read More
1 2 3 5