Huy
1-2 Juni 2024

Rally

Als hoeksteen van de Rally 4 Porsche is de Rally voorbehouden aan de teams die de strijd met de chronometer willen aangaan. De wedstrijd gaat door op zondag 4 juni en telt drie verschillende klassementsritten, die elk drie keer af te werken zijn.
Meer informatie

Regularity

Voorbehouden aan de specialisten van het genre, of voor de liefhebbers van nieuwe uitdagingen, laat de Regularityrally de deelnemers strijden om de eretitel van beste Porschist van de discipline. Omdat Porsches in dit type wedstrijden meestal voorin te vinden zijn, belooft het nu al een spannende strijd te worden!
Meer informatie

Rondrit

De toeristische rondrit geeft eigenaars van een Porsche de gelegenheid om aan de vooravond van het sportieve luik van de Rally 4 Porsche deel uit te maken van een gezellig en ontspannen evenement. De enige voorwaarde om deel te nemen: de trotse eigenaar van een Porsche zijn. Deze landelijke rondrit wordt op zaterdag 3 juni afgewerkt, uiteraard met alle respect voor de verkeerscode.
Meer informatie

co-drive caritatif

De vrijgevigheid van de Porsche-eigenaars en van het publiek zal tijdens de Co-drive voor het goede doel uitstekend van pas komen. Mits een financiële bijdrage - alle winst wordt besteed aan steun voor hulpbehoevende kinderen - kan het publiek tijdens deze Co-drive plaatsnemen in het rechterzitje van één van de talrijke Porsches die deelnemen aan het evenement.
Meer informatie
04/14/2023 / Néerlandais

Licht op groen voor de Rally 4 Porsche!

Op minder dan twee maanden voor het evenement kunnen zij die staan te popelen van ongeduld zich nu ook inschrijven…
Read More
02/14/2023 / Néerlandais

Een tweede 100% Porsche weekend

Een datum aan de vooravond van de zomer Een uitzonderlijk evenement om 75 jaar Porsche en 60 jaar 911 te…
Read More
10/10/2022 / Néerlandais

Een eerste editie die om een vervolg vraagt !

Meer dan 170 teams namen dit weekend in Hoei deel aan de eerste editie van de Rally 4 Porsche. Mede…
Read More