Huy
3-4 Juni 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds

Rally

Als hoeksteen van de Rally 4 Porsche is de Rally voorbehouden aan de teams die de strijd met de chronometer willen aangaan. De wedstrijd gaat door op zondag 4 juni en telt drie verschillende klassementsritten, die elk drie keer af te werken zijn.
Meer informatie

Regularity

Voorbehouden aan de specialisten van het genre, of voor de liefhebbers van nieuwe uitdagingen, laat de Regularityrally de deelnemers strijden om de eretitel van beste Porschist van de discipline. Omdat Porsches in dit type wedstrijden meestal voorin te vinden zijn, belooft het nu al een spannende strijd te worden!
Meer informatie

Rondrit

De toeristische rondrit geeft eigenaars van een Porsche de gelegenheid om aan de vooravond van het sportieve luik van de Rally 4 Porsche deel uit te maken van een gezellig en ontspannen evenement. De enige voorwaarde om deel te nemen: de trotse eigenaar van een Porsche zijn. Deze landelijke rondrit wordt op zaterdag 3 juni afgewerkt, uiteraard met alle respect voor de verkeerscode.
Meer informatie

co-drive caritatif

De vrijgevigheid van de Porsche-eigenaars en van het publiek zal tijdens de Co-drive voor het goede doel uitstekend van pas komen. Mits een financiële bijdrage - alle winst wordt besteed aan steun voor hulpbehoevende kinderen - kan het publiek tijdens deze Co-drive plaatsnemen in het rechterzitje van één van de talrijke Porsches die deelnemen aan het evenement.
Meer informatie
08/25/2022 / Néerlandais

Een driesterrenparkoers voor de Rally 4 Porsche !

Hoewel we nog meer dan twee maanden moeten wachten, zijn sommigen nu al ongeduldig om meer te weten over het parkoers van de Rally 4 Porsche die op 8 en 9 oktober doorgaat in Hoei. Dus, onthullen we hier al enkele geheimen, maar… vertel ze aan niemand !
Read More
08/09/2022 / Néerlandais

Rally 4 Porsche : competitie maar ook een mooie rit die zal bijblijven !

Op 8 en 9 oktober zal Hoei – waar het merk Porsche het ganse weekend alomtegenwoordig zal zijn – op…
Read More
08/09/2022 / Néerlandais

Rally 4 Porsche – Huy

Op 8 en 9 oktober krijgen we in Hoei de eerste editie van een nieuw evenement dat volledig gewijd is…
Read More