Huy
1-2 Juni 2024

Rally

Als hoeksteen van de Rally 4 Porsche is de Rally voorbehouden aan de teams die de strijd met de chronometer willen aangaan. De wedstrijd gaat door op zondag 4 juni en telt drie verschillende klassementsritten, die elk drie keer af te werken zijn.
Meer informatie

Regularity

Voorbehouden aan de specialisten van het genre, of voor de liefhebbers van nieuwe uitdagingen, laat de Regularityrally de deelnemers strijden om de eretitel van beste Porschist van de discipline. Omdat Porsches in dit type wedstrijden meestal voorin te vinden zijn, belooft het nu al een spannende strijd te worden!
Meer informatie

Rondrit

De toeristische rondrit geeft eigenaars van een Porsche de gelegenheid om aan de vooravond van het sportieve luik van de Rally 4 Porsche deel uit te maken van een gezellig en ontspannen evenement. De enige voorwaarde om deel te nemen: de trotse eigenaar van een Porsche zijn. Deze landelijke rondrit wordt op zaterdag 3 juni afgewerkt, uiteraard met alle respect voor de verkeerscode.
Meer informatie

co-drive caritatif

De vrijgevigheid van de Porsche-eigenaars en van het publiek zal tijdens de Co-drive voor het goede doel uitstekend van pas komen. Mits een financiële bijdrage - alle winst wordt besteed aan steun voor hulpbehoevende kinderen - kan het publiek tijdens deze Co-drive plaatsnemen in het rechterzitje van één van de talrijke Porsches die deelnemen aan het evenement.
Meer informatie
10/06/2022 / Néerlandais

Dit weekend meer dan 170 Porsches en… Jacky Ickx in Hoei!

De Rally 4 Porsche maakt zich op voor zijn eerste editie, op zaterdag 8 en zondag 9 oktober in Hoei….
Read More
10/06/2022 / Néerlandais

Verkoopargument: rallyprogramma

Het programma van de Rally 4 Porsche vindt u vanaf vrijdag in de volgende verkooppunten aan de prijs van 5€:…
Read More
09/20/2022 / Néerlandais

De winnaars zijn altijd op tijd!

Te vroeg is niet op tijd, te laat is ook niet op tijd! Deze waarheid is overal van toepassing, en…
Read More