Rondrit

De toeristische rondrit geeft eigenaars van een Porsche de gelegenheid om aan de vooravond van het sportieve luik van de Rally 4 Porsche deel uit te maken van een gezellig en ontspannen evenement. De enige voorwaarde om deel te nemen: de trotse eigenaar van een Porsche zijn. Deze landelijke rondrit wordt op zaterdag 8 oktober afgewerkt, uiteraard met alle respect voor de verkeerscode.

Na uw prachtige Duitse bolide op de Avenue Delchambre te hebben opgelijnd, waar u ook van een gastronomisch ontbijt kan genieten, kan u vanaf 10 uur vrij kiezen wanneer u vertrekt voor de eerste etappe. Deze rit van een honderdtal kilometer leidt u naar Stavelot, via in goede staat verkerende wegen en door schitterende en zorgvuldig geselecteerde valleien. Na de lunchbreak leidt de terugrit van zo een 130 kilometer u door de streek rond Namen, een regio die ook nog heel wat aangename verrassingen in petto heeft.

De middagpauze wordt gehouden in de Abdij van Stavelot, waar u een walking dinner krijgt aangeboden. Verder ontvangt u ook tickets voor het museum van het Circuit van Spa-Francorchamps, dat – zoals u ongetwijfeld weet – in deze schitterende gebouwen is ondergebracht. U heeft ruim de tijd voor een bezoekje, want de finish in Hoei is rond 18 uur gepland. Het einde van die terugrit wordt trouwens afgewerkt op dezelfde wegen waar de deelnemers aan de Rally ‘s anderendaags in actie zullen komen!

En deze schitterende dag hoeft dan nog niet afgelopen te zijn! Zij die dat wensen kunnen deelnemen aan de Porsche 959-avond, op een uitzonderlijke locatie in het centrum van Hoei of aan de 911-barbecue, die doorgaat in het centrum van Hoei.