Profiteer van een mooie korting dankzij Duo Drive

Profiteer van een mooie korting dankzij Duo Drive

U hebt zonder twijfel al zaterdag 1 juni met stip in uw agenda aangeduid. Tijdens dat – hopelijk zomers en zonnig – weekend trekt u samen met ons naar Hoei voor de Saturday Drive, het eerste evenement van de derde editie van de Rally 4 Porsche. 

Er staan die dag zowat 230 kilometer puur rijplezier op het programma, op de mooiste wegen van de Condroz en de Ardennen, samen met enkele gastronomische pauzes en een Garden Barbecue Party om de dag in schoonheid af te sluiten!

Sunday Drive: nog meer plezier

Misschien heeft u ook zin om een tweede dag aan het stuur van uw Porsche in deze mooie streek door te brengen? Dan is de Sunday Drive helemaal voor u!

Op het menu van deze tweede exclusief aan Porsches – van elk type of bouwjaar – voorbehouden toerrit, voorzien op zondag 2 juni, staat een even aantrekkelijk programma… maar dan helemaal anders!

Food Truck Village en sportieve uitstap

De Sunday Drive beschikt uiteraard over een volledig verschillend parcours, met lussen vanuit Hoei goed voor zowat 200 kilometer, maar het leidt u ook langs schitterende landelijke wegen. ’s Middags kan u in ons Food Truck Village de batterijen opnieuw opladen, om helemaal klaar te zijn voor een opwindende namiddaglus.

Want tijdens de Sunday Drive kan u na de middag aan de slag op een privé-circuit, waar u – indien u dat wenst – de paarden (of de watts) van uw bolide de vrije teugels kan geven en u helemaal van de dynamische rijkwaliteiten van uw Porsche kan genieten!

80 € korting dankzij Duo Drive

Omdat u al deelneemt aan de Saturday Drive bieden de organisatoren van de Rally 4 Porsche u met veel plezier een korting van 80 euro per wagen aan indien u voor de Duo Drive formule kiest, en u de Saturday Drive met de Sunday Drive combineert. 

Dit rijkelijk programma, helemaal aan Porsche-liefhebbers voorbehouden, kan u uiteraard delen met gasten of andere passagiers.