Saturday Drive

Tijdens het eerste weekend van juni leeft de regio in en rond Hoei volgens het ritme van edele motorgeluiden. De derde editie van de Rally 4 Porsche wordt op zaterdag 1 juni aan de oevers van de Maas op gang getrokken met een Saturday Drive van ongeveer 230 km, die de deelnemers langs de mooiste wegen van de Condroz en de Ardennen zal leiden. Op het menu: veel rij- en kijkplezier, maar ook de smaakpapillen zullen er plezier aan beleven…

De Saturday Drive van de Rally 4 Porsche is een toeristische rondrit op openbare weg en is voorbehouden alle Porsche-modellen, van welke jaargang dan ook. De stad Hoei is opnieuw de plek van start en finish, met een podium in het hartje van de stad aan de oevers van de Maas. De Rondrit, zowat 230 kilometer lang, leidt de deelnemers tot diep in de Ardennen, met een landelijke en gastronomische tussenstop halverwege. Aan het eind van de dag kunnen deelnemers en gasten van de Rally 4 Porsche genieten van een barbecue die de dag in een muzikale en feestelijke sfeer zal afsluiten.

Ontvangst en ontbijt in het centrum van Hoei
230 km gereden met roadbook
Landelijke lunch en snack op een pittoreske plek
Aankomst Cocktail en Tuinbarbecuefeest

Rally 4 Porsche heeft het R4ce-platform gekozen om de registraties te beheren. We nodigen u uit om de onderstaande link te volgen om uw R4ce-account aan te maken en door te gaan met de registratie.