Voorstelling

Uw afspraak met de passie voor Porsche!

Slechts één merk heeft al decennialang een plaatsje in het hart van auto- en autosportliefhebbers. Een merk dat nu ook een ‘eigen’ evenement heeft. Dat merk is, uiteraard, Porsche.

1 evenement, 100% Porsche

R4P rondrit

Deze rit, gereserveerd voor Porsches, werd gelanceerd in 2022 en heeft zich snel gevestigd als het evenement dat niet mag worden gemist voor alle liefhebbers van het Duitse merk. Zaterdag, een echte ontmoetingsplaats voor liefhebbers, biedt een gevarieerde en opwindende route over de mooiste wegen van Wallonië, aangevuld met een vriendelijke lunch in een uitzonderlijke omgeving, voordat een tweede deel van de rit net zo ritmisch en bedwelmend is. Als bekroning van deze unieke organisatie sluit de high-end barbecue de dag af en biedt een ideale setting om de belevenissen en emoties van de dag te delen.

Voortbouwend op het succes van deze formule kon de tweede editie vervolgens rekenen op de officiële steun van Porsche Import Belgium, dat van dit 100% Porsche-evenement profiteerde om de 75ste verjaardag van het merk en de 60ste verjaardag van de legendarische 911 te vieren. Er zijn niet minder dan 235 Porsches, uit alle tijdperken en alle stijlen, die vanuit Hoei vertrekken om een heuvelachtig en landelijk traject door onze prachtige Ardennen te ontdekken.

Hoei, stad van de auto

Dit unieke auto-evenement vindt plaats in een regio gewijd aan de motorsport.

De stad Hoei toont al jaren haar passie voor auto’s door tal van evenementen actief te ondersteunen. Dankzij het gemeentebestuur profiteert de Rally 4 Porsche van optimale omstandigheden om deelnemers en toeschouwers een evenement op hoog niveau te garanderen.