Sunday Drive

Twee toerritten. En twee keer meer plezier aan het stuur van uw Porsche !

Op zondag 2 juni, daags na de Saturday Drive van Rally 4 Porsche, komt het team van R4P met een nieuw initiatief op de proppen. De Sunday Drive is een toerrit die exclusief voorbehouden is voor eigenaars van een Porsche, van elk type en elk bouwjaar, oud of nieuw, sportief of tourer, met verbrandingsmotor of elektrisch!

Hoei wordt het epicentrum van de Sunday Drive, die de deelnemers twee lussen met start in de stad aan de Maas aanbiedt, goed voor zowat 200 kilometer op de mooiste wegen van de streek. ‘s Middags kan u aan een Food Truck Village op delicieuze manier de batterijen opladen, vooraleer aan een boeiende namiddag te beginnen.

Want als kers op de taart biedt de Sunday Drive u ook een ritje op een geprivatiseerd terrein, waar er voluit van de aangeboren dynamische eigenschappen van een Porsche en de daaruit voortkomende prestaties kan worden geproefd. En voor één keer hoeft de wegcode niet te worden gerespecteerd. Maximum rijplezier gegarandeerd!

De Sunday Drive van Rally 4 Porsche eindigt met een doortocht op één van de mooiste pleinen van Wallonië, in Hoei, voor u aan de Kiosk van een welverdiend glaasje champagne kan genieten.

Dit rijke programma, exclusief voorbehouden aan alle Porsche-liefhebbers, kan vanzelfsprekend met één of twee passagier(s) worden gedeeld. Uiteraard kan u ook genieten van bijzondere voorwaarden indien de Saturday Drive en de Sunday Drive wil combineren…

Welkom en ontbijt in het centrum van Hoei
200 km rijden met roadbook
Food Truck-dorp voor de lunch
Sportief en dynamisch uitje

De organisator van Rally 4 Porsche koos het R4ce-platform om de inschrijvingen te beheren. We hebben voor u een persoonlijke uitnodiging voor de Sunday Drive gecreëerd en we verzoeken u dan ook om onderstaande link te volgen om eventueel uw R4ce-account te vervolledigen en verder te gaan naar uw inschrijving. Wacht niet te lang!